maanantai 5. toukokuuta 2014

Arjen pienet ilot (:


1. Asu viime viikolta, nopeasti napattu kuva kännykällä. 2. Jo instagrammissa vilahtanut kuva. Ostin raumalta tuon lehden. Zoella <3 3. Joku random selfie 4. En jaksanut näitä erikseen esitelle mutta ostin saksan reissulla myös victoria secretsin hajusteita.


5. Maailman ihanin siideri <3 6.Parit kosmetiikka ostokset 7. Tilasin itselleni valmistujais mekon. Haluutteko jonkinlaisen postauksen sitten mekosta/valmistujaisista ? 8. Kevään jäätelö uutuus, nams. Sisältää shampanjaa ;) )
 
 9. Siittä on jo vähän yli kuukausi kun tulin kotiin saksasta. Kuva on otettukun me lähettiin berliiniin. Haluatteko muuten kuvapostauksen saksasta ?? 10. Piti olla kevät, mutta eilen satoi lunta... 11. Vappu ja mun synttärit. 12. Lämmitettiin mun synttäreitten kunniaks palju.

Huomasin etten taas oo pitkään aikaan mitään tällästä kuvapostausta tehnyt, viimeksi tein tälläisen kun olin saksassa ? Mutta toivottavasti tykkäätte myös tälläsistä postauksista.... Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ;)
xo. Saara

2 kommenttia:

  1. Hyvää myöhästynyttä synttäriä!!

    VastaaPoista
  2. Heips olitko postittanu jo sen arpavoiton.Ei millään pahalla aattelin vaan ku ei oo tullut ettei ole kadonnu matkalla

    VastaaPoista

Piristä päivääni ! Kirjoita kommentti (: