sunnuntai 14. tammikuuta 2018

New makeup bits and pieces

Hei !

Oli pakko täällä blogin puolellakin tulla jakamaan mun viimeaikaiset meikki ostokset.
Käytiin heittämässä viikolla reissu kärkkäisellä, jonka meikkiosastolla vietin hyvän tovin. Löysin nimittäin catrice telineen sekä hyllyn kangaskasvonaamioita, sieltä silmiin pisti kocostarin naamiot joista ostin yhden naamion kokeiluun. :)
Päätin lopulta ostaa Catricen HD liquid coverage meikkivoiteen kokonaan kyseisen tuotteen hypetyksen takia ja nyt en malta odottaa että pääsen kokeilemaan uutta meikkivoidetta. Myös samalta merkiltä lähti pohjustusvoide testiin sekä tutut tuotteet kuten essencen meikinkiinnityssuihke ja simplen maailman parhaat meikinpoistoliinat tuli myös ostettua.

 Onko kellään kokemusta noista naamioista tai tuoasta meikkivoiteesta, sekä merkkinä mitä ootte tykänny käyttää catricelta. Mietin kaupassa sitä peitevoidetta mutta en kuitenkaan sitten lopulta sitä ostanut. Njoh ehkä ensi kerralla.

Ihanaa sunnuntai iltaa teille, itse taidan avata ps4 ja pelata vähän simiä :) Love Saara 

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt tota Catricen meikkivoidetta ja tykkäsin siitä paljon, mutta se hapettu mun kasvoilla tosi pahasti. Saman efektin teki miettimäsi peitevoidekkin. Catricen translucent puuteri on super kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, itellä onneksi vähän huomaan hapettumista. Mutta tykkäsin todella meikkivoiteesta. Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti kokeilla tota puuteria kunhan sen saan käsiini :)

      Poista

Piristä päivääni ! Kirjoita kommentti (: